Πληκτρολογήστε τον όρο αναζήτησης

Η επιχείρηση μας

Η επιχείρηση μας

Από το 1965 ο Γεώργιος Πετρακάκης δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων τσιμέντου. Συνεχίζοντας την επιχείρηση, οι Υιοί Γιώργος και Γιάννης, διευρύνουν την γκάμα των προϊόντων με υλικά για όλα τα στάδια της οικοδομής.

Η οικογενειακή πλέον επιχείρηση, είναι μια από τις αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο των δομικών υλικών και αυτό οφείλεται εκτός από την εμπειρία των τόσων χρόνων και στην καλή τους διάθεση να προτείνουν πάντα το κατάλληλο προϊόν για την ανάλογη δουλεία καθώς επίσης και στη βοήθεια που παρέχουν στους τρόπους εφαρμογής των υλικών.

Η διακίνηση και παράδοση των υλικών γίνεται ταχύτατα, με ιδιόκτητα φορτηγά της επιχείρησης, εξυπηρετώντας έργα εντός και εκτός Αθηνών. Τα υλικά συσκευάζονται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη (χύμα ή σε σάκους). Η παράδοση γίνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις ή τις ειδικές συνθήκες της δουλειάς.

Με όραμα πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή μας προχωρούμε δυναμικά μπροστά. Κύριος στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των παροχών και φυσικά των καλύτερων υλικών της αγοράς στην καλύτερη τιμή, για σταθερές και μακράς διάρκειας συνεργασίες με τους πελάτες μας, είτε χονδρικής είτε λιανικής πώλησης.

Ο χώρος μας